Novosti

Na ovim ćemo stranicama nastojati upoznati Vas sa svim novostima vezanim uz svakodnevni rad i stručni razvoj zdravstvene djelatnosti našeg tima, sve u službi Vašeg zdravlja i dobrobiti.

PROMJENA CIJENA

28/03/2022
Poštovane pacijentice, Kako od 2008. godine nismo mijenjali cijene, nažalost, prisiljeni smo to učiniti u skoro vrijeme. Unaprijed hvala na razumijevanju!

NOVE COVID UPUTE PRIJE PLANIRANOG PRIJEMA U Kliniku za ženske bolesti i porode KB Merkur !

20/01/2022
Od 18. siječnja 2022. na snazi su NOVE smjernice za pacijentice prije planiranog prijema u Kliniku za ženske bolesti i porode KB Merkur radi provedbe svih dijagnostičko-terapijskih postupaka (osim porođaja). Unutar 48 sati prije planiranog primitka na bolnički odjel / dnevnu bolnicu potrebno je testiranje SVIH pacijentica PCR testom na COVID ukoliko imaju: COVID putovnicu … Continue reading NOVE COVID UPUTE PRIJE PLANIRANOG PRIJEMA U Kliniku za ženske bolesti i porode KB Merkur !

GENERALNE COVID-19 UPUTE PACIJENTIMA

30/11/2020
Molimo Vas da na prethodno dogovoreni pregled dolazite sami s OBAVEZNOM maskom na licu prilikom dolaska. Osobe u pratnji do daljnjeg nećemo pustiti da uđu u prostor Poliklinike.Ukoliko niste ponijeli masku za lice možete ju dobiti prilikom ulaska u prostorije Poliklinike.Prilikom ulaska u Polikliniku OBAVEZNO dezinficirajte ruke, na vidljivom mjestu smještenim i dostupnim, dezinfekcijskim sredstvom. … Continue reading GENERALNE COVID-19 UPUTE PACIJENTIMA
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close