Novosti

Na ovim ćemo stranicama nastojati upoznati Vas sa svim novostima vezanim uz svakodnevni rad i stručni razvoj zdravstvene djelatnosti našeg tima, sve u službi Vašeg zdravlja i dobrobiti.

AKTUALNO!! COVID-19 UPUTE PACIJENTIMA !!!

30/11/2020
Molimo Vas da na prethodno dogovoreni pregled dolazite sami s OBAVEZNOM maskom na licu prilikom dolaska. Osobe u pratnji do daljnjeg nećemo pustiti da uđu u prostor Poliklinike. Sukladno uputama nacionalog Stožera civilne zaštite RH, a u svezi s aktualnom epidemijom koronavirusa COVID-19 (SARS—CoV-2), upozoravamo sve naše pacijentice da odgode planiranje posjete, kao i prethodno … Continue reading AKTUALNO!! COVID-19 UPUTE PACIJENTIMA !!!

NOVO! Dr. Ana Bašić je u našem timu

25/11/2019
Dr. Ana Bašić, specijalist ginekologije i opstetricije, od sada je u našem ginekološkom timu. Narudžbe na 091/5354524 ili na 099/4888389, te na info@poliklinika-podgajski.hr

NOVO! Dermatološka ambulanta petkom; prim.dr. Pero Vržogić!

22/10/2019
Ambulanta za dermatologiju i venerologiju uskoro počinje s radom. Jednom tjedno (petkom prijepodne) raditi će prim.dr. Pero Vržogić, specijalist dermatologije i venerologije s višegodišnjim iskustvom u dijagnostici, liječenju i prevenciji kožnih i veneroloških bolesti. Predbilježbe za pregled na telefone ili mail Poliklinike.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close