Novosti

Na ovim ćemo stranicama nastojati upoznati Vas sa svim novostima vezanim uz svakodnevni rad i stručni razvoj zdravstvene djelatnosti našeg tima, sve u službi Vašeg zdravlja i dobrobiti.

PONOVNO RADIMO!

10/05/2020
Poštovani,S veseljam Vas obavještavamo kako Poliklinka Podgajski d.o.o. ponovno radi. S obzirom na još uvijek nesvakidašnje epidemiološke (COVID-19) okolnosti u Hrvatskoj, prije Vaše odluke da se naručite, odnosno prije no što dođete na pregled u prethodno zakazanom terminu pokušajte si postaviti slijedeća pitanja: 1.    Imam li dijagnosticiranu COVID-19 bolest? 2.    Jesam li imala/o ili imam bilo koji … Continue reading PONOVNO RADIMO!

NOVO! Dr. Ana Bašić je u našem timu

25/11/2019
Dr. Ana Bašić, specijalist ginekologije i opstetricije, od sada je u našem ginekološkom timu. Narudžbe na 091/5354524 ili na 099/4888389, te na info@poliklinika-podgajski.hr

NOVO! Dermatološka ambulanta petkom; prim.dr. Pero Vržogić!

22/10/2019
Ambulanta za dermatologiju i venerologiju uskoro počinje s radom. Jednom tjedno (petkom prijepodne) raditi će prim.dr. Pero Vržogić, specijalist dermatologije i venerologije s višegodišnjim iskustvom u dijagnostici, liječenju i prevenciji kožnih i veneroloških bolesti. Predbilježbe za pregled na telefone ili mail Poliklinike.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close